Vergelijk sim-only abonnementen en vind uw favoriet

Vergelijk sim-only abonnementen als u altijd over voldoende beltegoed en data wilt beschikken. Via onze sim-only vergelijker is dit heel eenvoudig. Bij ons kunt u precies aangeven hoeveel MB, GB en belminuten u wenst. Omdat wij enorm veel providers meenemen in onze resultaten, heeft u in slechts enkele klikken een helder overzicht van al uw mogelijkheden. Vergelijk nu direct sim-only abonnementen en kies uw favoriet.

Wat is sim-only eigenlijk?

Een sim-only abonnement is een mobiel abonnement waarbij u geen nieuwe telefoon ontvangt. Een sim-only abonnement bestaat daardoor uit alleen een sim-kaart. Deze kaart plaatst u in uw mobiel en u kunt daarmee, naar gelang uw wensen, bellen, sms’en en internetten. Heeft u nog een prima telefoon, maar wilt u een voordeliger of juist uitgebreider abonnement? Dan is het verstandig een vergelijking te maken. Vergelijk diverse sim-only abonnementen om precies dat abonnement te vinden dat volledig op uw wensen aansluit.

Vergelijk sim-only abonnementen die bij u passen

Voordat u met het vergelijken van abonnementen begint, is het verstandig na te gaan hoe u uw telefoon gebruikt. Heeft u enkel een telefoon om gebeld te kunnen worden en te kunnen bellen in geval van nood? Dan hoeft u enkel maar een paar belminuten te hebben. Belt u af en toe, en vindt u het ook fijn overal, zo nodig, bijvoorbeeld uw mail te kunnen checken? Dan is een standaard gecombineerd abonnement van belminuten en data de oplossing. Vindt u data niet zo heel belangrijk, maar bent u wel enorm veel aan het bellen? Kies dan een abonnement met heel veel belminuten. Bent u juist niet zo van het bellen, maar wilt u te allen tijde kunnen internetten? Kies dan voor een abonnement met veel MB of zelfs GB. Kortom, voor ieder is er wel wat wils.

Heeft u vragen?

Wij begrijpen het volkomen dat u diverse vragen heeft over het afsluiten van een sim-only abonnement. Kunt u bijvoorbeeld uw huidige nummer meenemen naar een nieuwe provider? Wat gebeurt er met bestaand beltegoed? En welk abonnement is handig als u veel in het buitenland bent? Neem contact met ons op als u vragen heeft. Ons team van meer dan 60 enthousiaste medewerkers staat voor u klaar om u voor, tijdens en na de overstap te ondersteunen. Bel naar 088-6699085 en vergelijk potentiële sim-only abonnementen.

Vergelijk sim-only abonnementen uiterst eenvoudig

Vergelijk sim-only abonnementen uiterst eenvoudig via onze online vergelijker. Vul in hoeveel belminuten en MB/GB u wenst, selecteer een contractduur, snelheid, score en prijs per maand, en wij geven u passende resultaten. Kortom, vergelijk diverse sim-ony abonnementen en verlaag uw maandlasten enorm.