Vergelijk uw energie

Energieleveranciers vergelijken op Verlaaguwvastelasten.nl? Wij bieden u een onafhankelijke energie vergelijking van diverse energieleveranciers en hebben hiervoor de samenwerking gevonden met de beste partij van Nederland met de beste recensies. U bent nu gegarandeerd van een onafhankelijke vergelijking met een hoge klantwaardering. Vergelijk en bespaar direct op uw energiekosten voor een goedkopere energierekening!

Vergelijken van energieleveranciers en energiemaatschappij

Weet u hoeveel energie u verbruikt? Door op verantwoorde wijze meer bewust met energie om te gaan, kunt u aanzienlijk besparen en voor een goedkopere energierekening zorgen. U kunt natuurlijk aan de slag gaan in uw woning met isolatie, een energiezuinige cv installatie en dubbel glas. Maar vergelijk ook energieleveranciers om te zien wat het aanbod van de diverse leveranciers zijn. Op deze manier bespaart u vaak vele euro’s. U kunt nu in enkele simpele stappen de energieprijzen vergelijken.

Energie vergelijken

Uw aansluiting

Postcode
nummer

Wat voor een elektriciteitsmeter heeft u?

Wordt er bij u apart nachtstroom gemeten, dan heeft u een dubbele meter.

Stroom type

Enkele meter

Een enkele tariefmeter is een elektriciteitsmeter met één telwerk. Deze meet de elektriciteit die overdag, 's nachts en in het weekend wordt verbruikt tegen hetzelfde tarief.

Dubbele meter

Kies 'dubbel' wanneer u over een dubbele tariefmeter beschikt. Een dubbele tariefmeter is een elektriciteitsmeter met twee telwerken. Het ene telwerk meet de elektriciteit die overdag wordt verbruikt, en het andere meet de elektriciteit die 's nachts en in het weekend wordt verbruikt. 's Nachts en in het weekend gelden lagere tarieven dan overdag.

Uw energieverbruik (gas / elektriciteit) per jaar

Schatting verbruik: kies het aantal personen in uw huishouden of voer het exacte verbruik in

Gebruiks indicatie

Verbruiksinfo

Uw energieverbruik is nodig om uit te rekenen wat voor u de goedkoopste leverancier is. Wanneer u uw verbruik niet precies weet, selecteer dan het aantal mensen in uw huishouden om een indicatie te krijgen van uw verbruik. Als u weet wat uw verbruik is, vul dan zelf uw verbruik in.

Stadswarmte

Stadswarmte is een systeem waarbij warmte met een buizenstelsel vanuit een centraal punt naar de woningen in een wijk wordt gebracht. Deze woningen hebben geen eigen cv-ketel. U dient stadswarmte aan te vinken wanneer u hiervan gebruik maakt.

Elektriciteitsverbruik
kWh per jaar
Gasverbruik
m³ per jaar

Selecteer uw huidige stroom leverancier

Huidige aanbieder Voer hier uw huidige energieleverancier in. Als u meerdere leveranciers heeft dan volstaat het invullen van uw stroomleverancier.

Zakelijke gebruiker

Representeert u een bedrijf of bent u ZZP-er?

Zakelijk gebruik

Een moment geduld alstublieft

We checken nu de prijzen van alle aanbieders

nog seconden

Energieprijzen vergelijken de goedkoopste Energieleverancier vinden

Krijg inzicht in uw verbruik! De beste deal hangt af van uw verbruik en uw wensen. Wilt u meer inzicht krijgen in uw energieverbruik en de deals die de diverse energieleveranciers hebben? Neem dan eens contact op met een van onze overstapcoaches. Zij helpen u met het in kaart brengen van uw verbruik en uw wensen, om vervolgens de beste deal om energie te besparen uit te zoeken. Op deze manier bespaart u vele euro’s op uw energierekening.

Wij kennen het aanbod en vergelijken de verschillende energietarieven

Wij kennen en vergelijken alle mogelijkheden van alle aanbieders. Zo garanderen wij dat u de beste prijs-kwaliteit verhouding krijgt. Omdat details het verschil kunnen maken voorzien wij u van een helder beeld. U kunt vervolgens bekijken welke aanbieder het beste bij u past.

Wij helpen u gedurende het hele proces met het prijsvergelijk energie

Heeft u een keuze kunnen maken uit de diverse energieleveranciers? Dan regelen wij uw overstap. Uw huidige energieleverancier wordt opgezegd en u wordt aangesloten bij de nieuwe leverancier. Het enige dat u merkt, is een lagere energierekening. Vergelijk daarom uw energie, dan zorgen wij voor een goedkopere energierekening.